Jul 26, 2013, 12:45 PM

Широко затворени очи 

  Poetry » Love
902 0 2

Ето ме

Тук, сама

Вледенена

Изгубена в тишината

Тази, останала след теб

Затварям очи

Ето те

Тук си, сякаш не си си отивал

Ето те

Усещам дъха ти, чувам гласа ти

Ето те

Пак си до мен

Отварям очи

Ето ме

Пак сама

Обезверена

Ужасена

И пак затварям очи

И отново те виждам

Ето те

Виждам очите ти

Вдъхвам аромата ти

Ето те

Докосваш ме

Отварям отново очи

Ето ме

Сама

Отново сама

Винаги сама

 

© Вергина Матева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??