Feb 26, 2020, 3:05 PM

Щастие 

  Poetry
465 0 0

Щастие

 

Щастието. Не го търси далече,
надникни в сърцето, то е там.
Опознай себе си добре и вече
душата щастлива ще бъде, знам.

Докосни сърцето свято,
събрало огъня на любовта
и в него веч' ще бъде лято,
ще се завърне младостта.

Обич сгрява ти душата,
аз знам, че можеш да обичаш.
Щом се слеят влюбени сърцата,
щастие ти всичко ще наричаш.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??