Apr 28, 2007, 9:16 PM

Щастие... 

  Poetry
690 0 1

И като пъзел в детските ръце,
друга половинка си има и моето сърце.
Бог създал е на земята
взаимно да се допълват мъжът и жената.
Ти запълни празнотата в моята душа
и ме караш да се чувствам истинска.
Щастие в душата ми гори,
щастие, което ти ми причини!!!

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??