Jun 6, 2013, 3:57 PM

Щастие почти 

  Poetry » Other
870 0 11

Гълъбово ми е. И синьо до припадък.

Очите ме болят от сбъднато небе.

Сърцето ми не е сърце, а клада.

Ръцете – впряг от необяздени криле.

 

Безсънно ми е даже и в съня нетраен.

И жадно ми е под нестихващ водопад.

Не знаех, че на дъх едва от мен е Раят,

а всяка самота е личен и ухажван ад.

 

И мислите ми са акорди сляпо щастие,

в съзвучие със шепота на двете ни тела.

Дори и мракът е кристален и изящен...

Тишина, тишина, тишина, тишина...

 

Пощади ме, Любов! Милост за Бога!

Искам малко от теб, много мъничко искам –

само капка тъга, рана, сълза... За да мога

да повярвам отново, че всичко е истина.  

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??