Jul 26, 2013, 2:13 PM

Щастието 

  Poetry » Other
621 0 17

 

                      

                          ЩАСТИЕТО

                         

                          Щастието -

                          павильонче с лимонада,

                          днес се плези

                          със лилав език.

                          Пукат се

                          мехури светла радост

                          и взривяват

                          детски,

                          весел

                          вик.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??