И щастието на тези две очи,
където днес роди се светлината...
Изплака ненавист, изгубване и тъмнина
и те останаха завинаги в мрака...
И ето, светлината, взела връх,
разтвори всичките си тайни,
че любовта е жива, тя е тук -
шепти сега най-скритите послания.
Но няма да те лъжа, не веднъж -
когато сърцето, от живота огорчено,
не вярвало е във любовта
и тихо плакало е в мрака...
Надеждата сега врати разтвори,
а слънцето ме пусна у дома си,
душата преродена заблестя
и ширна се в небесните простори!
И стана топло някак изведнъж,
и плисна любовта в необята...
Щастливо се оглеждам в твоите очи,
където днес роди се светлината...
16.01.2015г
© Катя All rights reserved.