Feb 27, 2011, 7:23 PM

Щастието... 

  Poetry
903 0 33

То е скрито

дълбоко в корена

на широколистния Риск

и е вкопчено здраво

в Болката -

рохкава и пречистена…

 

То е малко,

усмихнато изворче

в непребродна гора от Тъга,

от което отпива

Истината

с шепите на една Вина…

 

То е в малкото

цъфнали мигове,

от които узрява стихът...

То е в мен, макар невидимо,

в Кръстопътя

на Правия път...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??