Jan 5, 2010, 10:43 AM

Щастието иска грижи 

  Poetry » Humour
712 0 12

Казват, че било във нас,

трябват грижи да порасне,

не разбрах – То или Аз,

нещо все не ми е ясно.

 

Искам днес да съм щастлива,

точно днес и в този час,

но експресното поливане

го остави с дрезгав глас.

 

После дълго боледува,

кашля, киха и мълчи,

знам, че хич не се преструва

и сърдито ме следи.

 

А какво от мене иска –

малко обич, топлина,

взех от Слънцето завивка

и веднага оздравя.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??