Jul 19, 2018, 12:06 AM

Щастието на Лора 

  Poetry
485 0 0

1.Родена със име на принцеса,
вървяла по пътя на тъга.
Такъв е на изграждането ти процеса,
успяла си в живота труден,
на щастието да подадеш ръка.

 

2. Срещнала си го за кратко,
в тръните на любовта.
Изживяването толкоз сладко,
потънало в забрава,
под стени на същността.

 

3.Готова си отново да го видиш,
с Вярата на пътя вечен.
Как на толкоз млада сила да завидиш,
прекрасните изгряващи очи,
поели пътя труден-целостта.

 

4. Искрите на изгрева лицето ти докосват,
показват ти на изток красота.
Дни такива не ще да се прахосват,
по пътя труден, дупчест,
щастието те води с усмивка за ръка.

 

5.Изкуството предавай надалеко,
как щастието постигнала си до сега.
Как от тъгата отърва се леко,
как успяла си със щастието,
как постигнала си на образът си целостта.
 

© Георги Сираков All rights reserved.

Подарък, за приятелка, от миналата година.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??