Sep 21, 2010, 10:45 PM

Щастието сбъдва се 

  Poetry » Other
688 0 3

                                                   на Д.К.

 

Двадесет и осем годишна е Дарена -

с двадесет години по-малка е от мен.

Една съдба ни свързва - омъжи се за мене!

Брътвят доброжелатели, че бил съм подмладен!

 

Измерваме живота  си единствено с години

и земния си път мерим, но с аршин...

А щастието сбъдва се не в райските градини -

обичано, то расне с любимия ни син!

 

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??