Mar 15, 2012, 7:00 PM

Щастлива кокошка 

  Poetry » Humour
1121 0 12

ЩАСТЛИВА КОКОШКА

 

Аз Кокошка съм щастлива,

като волна самодива,

а цената на яйцата

ми расте до небесата.

Но... тъгувам за Петела,

за осанката му смела,

за играта му любовна

и за песента гръмовна.

На гърба ми да се метне,

пред очите ми да светне,

гордо да изкукурига,

да се вдигне паспалига...

Всеки тук отлично знае:

щастието - в любовта е,

а цената на яйцата -

на министъра в главата.

© Радко Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??