Apr 5, 2006, 11:56 AM

Щастливо утро 

  Poetry
984 0 3

Тихо утро ,слънчево
заигра по дланите,
разтвори си лъчите
и в очите се запали!
Утринната тишина
тиха музика засвири,
Моцартова красота
в пролетни картини!
Китка пролетни цветя
във косите свили.
Радост в песен засия
слънчеви усмивки.
Дар от светлото небе
светлина струи,
а във моето сърце
обич се роди!










© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??