Dec 14, 2010, 1:55 PM

Ще 

  Poetry
568 0 1

 

Ще ме видиш.

Ще ме откъснеш.

Ще ме погълнеш

вкус, Но

   опасно,

       безнадеждно.

Ще ме отвориш.

Ще ме опиташ.

Ще ме изпиеш

  неж, Но,

     жадно,

            безследно.

Ще ме оставиш,

като червено

петно на покривка,

полузаличено,

да будя меланхолична усмивка,

докато с другите пиеш

празнично

           вино.

© Невена Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ами сюжетът е доста заплетен, но в края се оказва, че пак градинарят е убиецът...
Random works
: ??:??