Ще идвам, ще се връщам -
сякаш никога не съм си тръгвала!
Ще моля, ще искам -
сякаш винаги съм го заслужавала!
Ще казвам, ще лъжа -
сякаш думите ми са истина!
Ще дишам, ще живея -
сякаш никога не съм се раждала...
© Някога Някъде All rights reserved.