Mar 15, 2009, 8:24 PM

Ще бъда... 

  Poetry
640 0 1




                 Ще бъда...



Ще бъда твоята надежда, твоята мечта.

Ще бъда твоята светлина до края на деня.

Ще бъда твоят дъх, когато дишаш.

Ще бъда твоите очи, за да виждаш.

Ще бъда твоите сълзи, когато тъжиш.

Ще бъда пътя, по който смело вървиш.

Ще бъда това, от което имаш нужда.

Ще бъда този, който вечно те събужда.

Ще бъда твоето единствено успокоение.

Ще бъда твоето най-голямо вълнение.

Ще бъда да! Ще бъда до теб, за да те прегръщам.

Ще те държа в прегръдките си и няма да те пускам.

Ще бъда твоята усмивка, твоят смях.

Ще бъда твоят герой, за да не те е страх.

Ще те хвана с ръцете си, когато падаш.

Ще бъда сърцето ти, за да обичаш и даваш.

Ще бъда споменът в твоето съзнание.

Ще бъда твоето тайно покаяние.

Ще бъда твоята звезда и пътя ще ти показвам.

Ще те държа за ръка в съня и ще те предпазвам.

Ще бъда твоята кръв, когато сърцето ти кърви.

Ще бъда твоята рана, за да не те боли.

Ще бъда слънцето през твоя ден.

Ще бъда и луната за да си със мен.

Ще бъда вятърът в твоите коси.

Ще изпия твоята мъка с моите очи.

Ще бъда твоята любов, защото те обичам.

А ти ще бъдеш думите които изричам.

Ще бъда причината, за да живееш.

Ще бъда любовта, по която ще копнееш.

Ще бъда всичко за теб, за да ме обичаш.

Ще бъда твоята молитва, в която нощем се вричаш.

Ще бъда в твоя кошмар, за да те спася.

Ще бъда до теб... за теб... за любовта!

© Любо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??