Ще бъда вечно твой Любим и твой Приятел,
опора здрава - не просто някакъв мечтател.
Ще бъда заедно със теб в мечтите ти,
във трудностите ежедневни и бедите ти!
Ще бдя над теб във нощите и дните ти,
ще се явявам често в сънищата ти!
Като закрилник и хранител твой невидим
и няма никога от теб да си отида!
Съдбата с тебе ни събра във труден ден
да бъдем заедно в любовен плен,
съдбата даже ни разбра, че го желаем,
така ще бъде, ти и аз прекрасно знаем!
© Ангел Филипов All rights reserved.
Весело Посрещане и много красиви сбъдвания през Новата 2011 година !