Mar 29, 2023, 10:30 AM

Ще бъда 

  Poetry » Love
623 1 1

Ще бъда лъч в красивия ти ден,

със миглите ти който си играе,

а твоят смях, от ласки сътворен,

ще стигне до живеца на безкрая!

 

И в мораво щастлива светлина,

докосвайки ме с устни на момиче,

ще се превърне звездната река,

в която потопен, ще те обичам!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??