Feb 29, 2012, 10:33 AM

Ще бъда в бяло 

  Poetry » Other
1165 0 11


Не съм те виждала на живо, 

но зная как излеждаш
и зная колко съм щастлива 
към себе си да ме повеждаш.
Не съм докосвала ръцете ти, 
но зная как ме галят.
Целувам ги и всяка вечер 
ги моля да ме пазят.
Косите ти не ме завиват, 
но в зимни дни ме топлят.
Пътят ми към теб трънлив е, 
но светлината пазя.
Не съм те гледала в очите, 
но погледа им... зная.
За болката, която причиних им,
аз всеки ден се кая.
 
Не съм девица. Няма и да бъда. 
Но този път към тебе ме довежда.
Ще бъда в бяло, както си облечен.
Ще бъда вярна Божия невеста!
 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??