Oct 12, 2008, 5:56 PM

Ще дочакам ли? 

  Poetry
696 0 0

                 

         Ще дочакам ли?

 

Дали ще дочакам следващото лято?

Да се видим с теб отново.

Птиците пред нас се събират.

И сбогом те си вземат.

 

Усмивката ти остана някъде далече.

Смехът ти вечно приглушава тишината.

Гласът ти нежен и напевен

напомня ми думи сладки.

 

Ще броя ден след ден.

Ще искам да свърши зима снежна,

за да те видя отново.

© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??