Nov 16, 2013, 9:01 PM  

Ще дойда 

  Poetry » Love
654 1 9

Ще ти дойда на гости с южния вятър, 
тихо ще вляза през портата бяла. 
Ще се сгуша до теб, под звездния шатър 
на нощта тиха, от любов онемяла! 
Ще дойда отново с луната презряла, 
тихо ще шепна молитва в нощта
да не сипва зората, и пак да сме цяло - 
да се плъзна в сънят ти, просто така... 
С ръцете ти топли без глас ще покрия 
снагата си бяла, на една самодива. 
С дъх ще те стопля, в душа ще те скрия - 
обич несбъдната - след туй си отивам!




 



© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??