Oct 27, 2010, 1:56 PM

Ще дойде утрото 

  Poetry » White poetry
1002 0 1

ЩЕ ДОЙДЕ УТРОТО

 

Ще дойде утрото

на светлата си колесница,

развяло пурпурния светъл плащ,

ще лъхне с ведрината си

в помръкналия губер на полята.

Ще залюлее люлката си пролетният ден,

в зениците му светлина ще блесне

и с песента на птица ранобудна,

сърцето ми за тебе ще запее.

© Иван Хаджидимитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??