Jan 17, 2012, 11:12 PM

Ще има ли? 

  Poetry » Phylosophy
814 0 1

ЩЕ ИМА ЛИ?

Щастливи сте, мамо и тате,
имали сте кой да ви изпрати,
гроба ви да посети,
цветя да посади,
свещица кой да ви запали...
А мене?
Кой ще ме пожали?
Мене кой ще ме запомни?
Кой сълза за мене ще пророни,
кой свещица ще запали 
и за мен ще се помоли?
Ни сестрица имам, нито брат,
сам-самичка съм на този свят.

2012 г.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??