May 16, 2008, 8:34 AM

Ще ме чакаш ли... 

  Poetry » Love
1491 0 18

           Ще ме чакаш ли...

Ще ме чакаш ли, когато наранена
бягам и не знам дали да спра,
ще ме чакаш ли, когато, притаена,
любовта ми плаче в самота?...

Ще ме чакаш ли да бъда твоя,
забравила коя съм на света,
при теб намерила покоя
и болката и радостта?...

Ще плачеш ли, когато плача
и нямо стичат се сълзи,
ще плачеш ли, прегърнал здрача?...
Обичай ме... и замълчи!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??