May 17, 2008, 8:34 AM

Ще ме чакаш ли?... 

  Poetry » Love
1476 0 20
         Ще ме чакаш ли?...

Ще ме чакаш ли да бъда твоя
и утрото си в теб да преоткрия?
Ще ме чакаш ли да бъда зноя,
а нощните предверия да са магия?...

Ще ме чакаш ли да те обичам,
тъй, както никоя не знае?
Ще ме чакаш ли, когато тичам
към теб... да спра като признание?...

Дочакай ме!... Ще те открия
сред хиляди сами сърца.
Дочакай ме - ще съм магия
и твоето сърце ще озаря!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??