Jul 1, 2007, 8:16 AM

Ще ме чуеш 

  Poetry
479 0 3

Искам песен да изпея.

Не песен,

ария ще бъде -

ария на Самотата

от операта на Живота.

Либретото ли?

Ще импровизирам,

само някой да акомпанира.

Или по-добре не –

тази ария на Самотата не е сложна,

но наличие на други я прави невъзможна.

Все пак слушатели ще има -

тихата луна и сините звезди,

а от своята оркестрина

ще свирят малките щурци.

 

Ако желаеш,

заслушай се в тишината -

непременно ще чуеш

моята ария на Самотата.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??