Jan 16, 2024, 12:23 PM  

Ще минат дни 

  Poetry
156 3 5

Ще минат дни, ще се търкулнат нощи,

без нежен допир, толкова потребен,

животът ни – останал шепа още,
ще си тече безсмислено без тебе.

Ще се сменят размитите сезони,
дъждът ще хлипа – крив и зъл, и хилав,
опашката си всеки час ще гони,
ще се усмихвам някому насила.

И ще заспивам все  към три, и смела,
ще си допивам бавничко татула...
Додето дойде ли последната неделя,
като сълза в стиха си се потуля...

 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??