Oct 1, 2010, 2:14 PM

Ще остана със теб, върху шепа разплакана есен 

  Poetry » Love
743 0 6

(по Дождичек Летний)

Ще остана със теб, върху шепа разплакана есен.
Със последния лъч ще те милна нежно по бузата.
По нощите, за теб, ще пиша моите песни
и за теб ще прасна в коляно бостанска карпуза...

Ще остана със теб като щурче, като светулка.
Ще се боря със вятъра лятото да ми върне.
В очите ти тъжни, с обич, ще стапям шушулките.
Ще надникна в душата ти. Мечтата да зърна...

Ще остана със теб... С всеки ред... Даже зад граница...
Нека в ранното утро слънце да си за мене!
Тази приказна есен със тебе - балсам е за раните
и кълна се пред Бога - няма да ми я вземат!!!

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??