Oct 6, 2013, 12:29 PM

Ще останеш! 

  Poetry
579 0 21

Още пазя светулките в шепите

на мечтите ми с буйни коси.

И едно недолюбено лято

ми намигва. И пеят щурци

 

за желания недоцелувани.

Жадни стомни прегръщат чешми.

А във кошери - мисли сънуват -

мед от истини, луди пчели...

 

Още чувствам на вятъра устните -

топли, сладки със дъх на смола.

Лято мое, не си си тръгвало.

Ще останеш пак в мен и в стиха!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??