Ти кой си? Старият ми приятел?
Вече не! Мислиш се за всичко,
а остана нищо в моите очи!
Където минеш - там раздори всяваш,
целунеш ли - дълбоко згряваш,
но споменът за теб боли!
Мислиш, че много те обичат! Да,
прав си и всички от това само
ги боли! В тебе виждат нещо
толкова красиво!
Целувкта ти много е гореща,
вричаш се, но, че още след минута
с друга ще бъдеш, се усеща!
Колко страдаха и страдат по теб?
Не те ли заболя, не си ли човек?
Спри да нараняваш! Не знаеш, какво е
да плачеш за някого, а той да е с още
със сто след теб!
Ти си привидно красив, но душа не остана
да бие в теб на човек! Покруса сееш навред!
Стига вече!
Мислиш, че си господар на съдбата, че имаш
целия свят! Прав си да се гордееш, че има
момичета като мен и сме ти в краката!
Но от ден на ден всичко избледнява и
романса ти кошмар май става!
Повярвай ми, всяка ще ти отмъсти! Но не сега,
по-късно, за да е по-мръсно! Чуй думите ми:
до година, две ще останеш сам и неразбран!
Ще осъзнаеш, че си мъничко човече, способно
да се врича, но да изпълнява и истински да
обича!!!
© Любослава Банова All rights reserved.