Apr 8, 2007, 7:29 PM

Ще плача 

  Poetry
944 0 9
-Плакал ли си някога?
- Когато си отидеш-
ще плача тогава.
- Плачи повече,
когато те забравя!

- Нима? Ще ме забравиш ли?
- Както забравях за всичко,
когато от обич заедно сме били.
- Ще бъдеш ли на близко,
за да видиш горчивите ми сълзи?

-Мъжете плачат сами.
-А ти си отиваш за да
плачеш на друго рамо нали?
- За това ли се усмихваш?
- За него ли напират сега,
в красивите ти очи тези сълзи?

© Любовник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??