Mar 3, 2023, 8:31 AM

Ще продължи да танцува 

  Poetry » Love
183 1 2

Приседнала кротко, докато спиш -

мислено аз те целувам.  

И в сънищата ти сладки, дано да ме видиш,

мигът си с мен да споделиш! 

 

Рано сутрин, докато ставаш 

С рошава, сънена коса.

И очи присвито натежали,

завладяваш моята душа.

 

В усмивката ти, влюбвам се пак,

ден след ден нека минава.

Докато сърцето ми бие в този такт,

музиката ще продължава.

 

Може би някой ден ще заспи,

няма да бие толкова лудо,

но докато се измори - 

Обещавам ти, ще продължи да танцува! 

 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??