May 1, 2008, 1:38 PM

Ще се любя със мрака 

  Poetry » Love
1077 0 32
Подари ми криле. Ще те следвам.
Ето, спят уморени комините.
Че за нас тази нощ е последна.
Само дим се издига в градините.

Подари ми сърце. Ще го пазя.
Ще го скътам дълбоко във пазвата.
Там, където не стига усоя
и са слепи очите на дните ми.

Подари ми любов. Ще я чакам.
Усмихни ми се. Нищо, че плача.
И на целия свят ще покажа
как възкръсваш в очите на здрача.

Ще зашия на лятото кръпките,
а сълзите ми нека присядат.
Знам, горчат на раздялата тръпките,
затова ще се любя със мрака.

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??