"Не можеш да обичаш някого, с когото
не си имал връзка в миналото. Любовта
между хората не се проявява само в един
живот".
Учителят Петър Дънов
Искам там, далеко,
в бъдещето да погледна,
оттук на хиляди парсека
отново да те срещна.
Аз дали ще бъда аз,
ти дали ще бъдеш ти,
не знам, но тогаз
ще се познаем по души.
Същите ще са - моята горяща,
твоята скрита, нежна, тиха,
ще сме като двойните звезди -
светящи,
с гравитация помежду им
стихнала...
© Валдемар All rights reserved.