Nov 23, 2010, 9:42 PM

Ще се завръщам 

  Poetry » Other
900 0 4

 

 

Ще се завръщам

 

 

Ще се завръщам тук за прошка

след силния проливен дъжд,

гасил горящата ми  болка,

спасил прорасналата ръж.

 

Ще се завръщам, щом забравя

за въглените, пепелта,

когато в спомен избуява

познатото от песента.

  

Ще се завръщам да разказвам

как свива гърлото сърце,

когато грешки ме наказват

и сълзи мокрят ми лице.

 

Ще се завръщам да потърся

Приятелите - с тях открих

живот самотен как да кърпя

и как събарят се стени.

 

Ще се завръщам да говорим.

Все някога ще изясним

с омразата дали ще спорим,

или ще можем да простим.

 

 

 

© Ани Виделова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??