Jan 4, 2009, 11:20 AM

Ще си платя 

  Poetry » Other
851 0 17

Ще си платя и парното, и тока.
Създание със нестопанска цел,
и аз ще си изляза от живота,
тъй както се излиза от хотел.

Наперен - че съм пил не само мляко.
Щастлив - че не отидох на война.
Доволен - че и в моите чаршафи
е имало понякога жена.

Ако пък има среща на небето,
там някъде... На живите напук,
такава веселбица ще ви спретна,
че няма да помислите за тук.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??