Jul 25, 2008, 10:14 AM

Ще си простя 

  Poetry » Phylosophy
619 0 12

Ще си простя

и тази суета.

Ще вдишам аромата

на липите.

Ще завали

и после ще вървя

направо,

без да питам,

през тревите...

Ще ме усети птиче.

Ще поспре

и ще попее.

Нещо ще поникне...

Ще си простя.

С измачкано сърце,

ала с душа,

която

не утихва...

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??