Jan 10, 2009, 8:00 PM

Ще стигнем... 

  Poetry » White poetry
513 0 6
Когато се връщаха
нощите и звездите...
Когато...
Бях обсебена
от самотата си.
Тогава.
И ми се искаше да викам...
Ти ме чу. И дойде.
И се върна при мен.
Много пъти.

...
Тази нощ беше само
нашата...
недоречена истина.
Неизказана.
... Мисли на глас,
които звъняха
като
родопски чанове
на свечеряване.
Тишината трепери.
Трепери от тях.
Горе сме.
Близо сме.
До...
Тъмно e. Но чуваш ли
гласът им
как се разстила
върху
околните върхове?
... Ще стигнем
По съмнало...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??