Sep 7, 2008, 1:16 PM

Ще страдам 

  Poetry » Love
686 0 4
***
Аз стоя сама
в мрака на самотата...
Опитвам се да те изтръгна
от своето сърце,
което
си направил на решето
с лъжите си.
Аз мога да ти кажа
само едно:
все още те обичам!
Но някой ден ще се изправя
с гордо вдигната глава...
ще се усмихна на живота...
Ала дотогава
ще те страдам,
но никога няма да позволя
да ме видиш как боля...
за теб!
Ще плача сама
в самотата...
И знам - сълзите ми
със времето
ще стихнат!

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??