Jul 31, 2010, 12:34 PM

Ще те чакам... 

  Poetry » Love
772 0 3

Ще те чакам...

/ по Оксана Стомина /

Колко трогателно млада си, моя приятелко!
Колко красиво, мое момиче, си влюбена!
Ти още не знаеш колко прибоят е плакал
и как всичко разпенено в пясък се губи...

Моят Залез. Твоят Изгрев. Светкавицата блести.
Така се случи, на всичко напук!
Наслаждавай се, но отговор не търси!
Аз просто зная, че с мене си тук...

Ти си влюбена, а аз ти се радвам.
Ти гориш, а аз пак ровя в оджака...
Мое мило момиче, ти си Божа награда!
Аз съм тръгнал нагоре и там ще те чакам...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??