Apr 16, 2018, 2:35 PM

Ще те чакам 

  Poetry » Other
280 0 0

 

Ще ме виждаш сутрин,

когато се усмихвам.

Слънчев лъч, ще бъда

сред  другите лъчи.

 

Ще ме виждаш, когато

 буря връхлети деня.

Светкавица и гръм ще бъда.

Тихо се заслушай.

 

Ще ме виждаш вечер,

когато грея с ярка светлина,

сред  другите звезди.

Само към небето погледни.

 

Ще те пазя нощем.

Ще идвам в съня ти...

тихо ще пристъпвам в нощта.

Няма да те будя.

 

Само ще се уверя, че си добре.

После пак  ще си отида,

у дома сред облаците,

и моите звезди.

 

Няма аз да те забравя.

Ще те чакам  търпеливо,

там, където светът

е по-различен.

 

Не се сърди! Недей!

Не плачи! Ще те чакам!

Там  ще бъда... защото,

много те обичам! Запомни!

 

© С. П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??