May 13, 2010, 3:51 PM

Ще те изплача като вик 

  Poetry » Other
688 0 12

Ще те изплача като вик

от болката несподелена,

ударила като с камшик

по моето сърце ранено!

 

А ти ще искаш свобода -

годините ти я отнеха...

за да намериш самота

в дома на тихата утеха!

 

Това ли е живот, кажи! 

Това ли чакаш, разкажи ми!

В деня на плахите лъжи

нима ще чуя свойто име?!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??