Ще те обичам и такъв,
от себе си ще те приема.
От нарисуваното було, мой живот,
ще те откъсвам,
ще му придавам формата на вяра,
с надежда ще изрязвам
в маската усмивка,
докато изникне голотата на човек,
в освободеността от обожание
и без виновност,
неосвободен докрай
от възпрепятствия
за всяко повече обичам
от най-далечно виждане
в безкрайността на пустотата...
ще те обичам...
© Калина Костова All rights reserved.