Dec 23, 2016, 12:28 PM

Ще те обичам, както си искам... 

  Poetry » Love
450 4 9

Ще те обичам както аз си мога,
по детски непринудено и шумно,
ще те заливам с глъч до изнемога,
целувки ще си грабя до безумност.

Ще те обичам, както ми отива,
обсебваща, гореща и различна,
усмихната, разсеяна, бъбрива,
отдаваща душа до неприличност.

Ще те тормозя денонощно, ще те будя,
за ласки ще съм гладна постоянно,
да бъдеш все под стрес ще се потрудя,
развитието ти с мен ще е всестранно.

Ще те заливам с бурните ми страсти,
усмивки ще ти вая по лицето,
и вместо хляб, ще папкаш пасти,
а аз ще ти дълбая във сърцето...

Смешничко ли ти е?  Ще ти се стъжни... 

 

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??