Докосваш ме,
крила на пеперуда
прегръщаш ме,
най-нежната стихия
телата ни
в игра необуздана,
луда
само избликът на чувствата
гаси я.
Ще ти говоря за любов,
вечерта ще ни ревнува.
Ще ти говоря за любов,
утрото ще ни прегръща.
Ще ти говоря за любов,
трепетът душевен
ще празнува.
Ще ти говоря за любов
и когато побелеем,
ръцете ти ще милвам
от старост уморени,
телата ще изстиват
със сърцата ще се греем,
докато умират
от време победени.
Варна,2016г
Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.