Ще ти харесам ли, не зная?
На първата ни среща ще съм в бяло
и с ледени висулки - кичури в косата.
По модата на Зимата ще съм изцяло,
със синя грейка и с апрески на краката.
Ще ме познаеш - по облаче, в очите заиграло,
и брезова кора ще стискам във ръката,
а ярко Северно сияние ще е заляло
наоколо и с обич ще струи в душата.
Дъхът ми ще лъхти от снежно бяло,
парфюмът ми на борова гора ще заухае.
Това за мен е, като за начало.
Ще ме харесаш ли, не зная?
© Лидия Сиркавара All rights reserved.
Благодаря,ти!
до Николина Милева
Топли прегръдки!
Благодаря,ти!
до Милко Христов
Да, забравих за водката в другата ръка!
От кората на бреза правят лечебен и подмладяващ брезов сок!
Водката са я правили от картофи- понтик.
Благодаря,че ме подсети за тази важна част от запознанството!
Северни поздрави,Милко!