Feb 29, 2020, 4:24 PM

Ще ти липсвам ли, когато ме няма? 

  Poetry » Other
551 0 0

Аз съм корабът в бутилката, дъжд се лееше върху мен
Ти беше моята блестяща светлина
Ти беше изпратена от небето, но сега не се страхувам да те пусна

Всички сме звезди на небето
Всички ние блещукаме след това се разпадаме
Така че се чудя - изгорях ли?

Ще ти липсвам ли, когато ме няма?
Аз съм бурята, която никога не си тръгва
Нося времето със себе си.

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??