Nov 9, 2010, 1:16 PM

Ще ти открадна 

  Poetry » Love
709 0 5

Ще ти открадна аромата на косите,

заровил своето лице във тях,

ще ти открадна пламъка в очите

и ромона на звънкия ти смях.

Ще ти открадна и вкуса на устните,

докоснал своите до тях,

ще ти отнема полета на мислите,

макар че още ме е страх…

Ще ти открадна аз жаравата в сърцето

и трайно настанил се там,

ще ти отнема тръпката в ръцете,

защото няма да съм сам.

Ще ти открадна сивотата в дните,

но и спокойствието в тях,

ще ти отнема даже и сълзите,

защото знам, че не е грях…

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??