Aug 8, 2016, 10:51 AM

Щета 

  Poetry » Other
301 1 3

Боли,
до мен дори да се докоснеш;
Не съм от оня огън,
дето във огнище топли;
тутакси настигам без да гоня;
смеховете правя вопли.

 

Стени,

и покрив,

и комин
сам изпепелих;
те домът ми бяха, но без мяра
лакомия ги погълна във пожара.

 

Ти зелена си гора
и пред теб не ще се спра.
Гладен тръгна ли на път,
цял ще изгори светът!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??