Feb 22, 2023, 6:35 PM

Щипалката на мама 

  Poetry » For kids
598 0 0

Мама си търси щипалката,

ала не ме и поглежда.

Мисли ме още за малка тя.

Мамо! И аз тънча вежди!

 

Питаш ме: „Кой ме одраска  тъй?“

и ми целуваш нослето.

После пък… Ще ме напляскаш ли?

Мамо! Дано не се сетиш…

 

 

 

© Цонка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??