Яхнѝ ветровете,
с тях смело
препускай
по пътя
безкраен
пред
теб...
Недей
да се плашиш
от никой и нищо...
ти просто носи се напред.
Вихрушките мощни,
ти знай, ще опитат
от пътя да те
отнесàт...
но ти не
плаши се,
ти просто
препускай,
препускай
без капчица страх!
Щом вярваш, че можеш
небето да стигнеш,
щом смелост
ти носиш
в сърце...
Подобно
на вихър,
напред щом
се носиш...
теб нищо не ще да те спре.
© Андрей Андреев All rights reserved.